CartDin varukorg är tom!
  

Nya koppel från BAGGEN

Nya koppel från BAGGEN

Nu är det dags att presentera några nya produkter i vårt koppelsortiment. Vi har ett nytt antiglid-band i 20mm bredd som kommer att nyttjas till ett antal olika produkter. Detta band har utöver de dubbla starka reflextrådarna, sex stycken invävda gummitrådar i materialet, vilket ger ett fantastiskt bra grepp i handen - både med och utan handskar.

Det nya expanderkopplet kommer i tre olika längder, två olika färgkombinationer, men även med möjligheten att välja mellan BGB-hake (eller liknande hake) eller den allt mer efterfrågade "Twistlock-haken". Längderna på dessa koppel är 180cm, 220cm och 280cm.

Vi kommer även med ett "vanligt" Reflex/Antiglid-koppel, utan expander. Dessa också i tre olika längder och två olika färgkombinationer. Detta koppel kommer dock enbart med den nya Twistlock-haken. Längderna på dessa koppel är 150cm, 190cm och 240cm.

Båda dessa nyheter har dessutom en praktisk ring i handöglan, för att enkelt koppla ihop med t.ex. bälte, eller att på annat sätt fästa kopplet. Läs mer om respektive koppel nedan.
Produkter
Övrigt