CartDin varukorg är tom!
  

Om BAGGEN®

Baggen Umeå AB (tidigare Baggenprodukter HB) (BAGGEN®) är ett familjeföretag beläget i Baggböle, ca en mil väster om Umeå centrum. Vi är i nuläget tre personer som dagligen arbetar på firman.

BAGGEN® utvecklar och tillverkar innovativa och funktionella produkter i högsta kvalité. De största produkterna i vår produktion är hundförarbälten och hundkoppel. I dagsläget vänder vi oss främst mot butiker även om vi till viss del även säljer våra produkter i vår webshop.

Företaget grundades redan 1985 och inriktades till en början främst på skogs- och jaktprodukter. 1991 började vi att utveckla hundartiklar, vilket idag är den huvudsakliga sysslan även om vi också har kvar jaktprodukter i sortimentet.

Sedan 2014 representerar vi inte längre bara det egna varumärket, utan är nu även svenska representanter för det italienska draghundsmärket "NEEWA - Sport and utility dog gear". Neewa har tillsammans med professionella draghundsförare tagit fram kvalitetsprodukter för både tävling och dagligt bruk. Vi ser en stor potential i Neewas produkter och de passar ypperligt in på vår kravbild, både kvalitetsmässigt och rent innovativt. Sedan maj 2015 representerar vi NEEWA även i Norge och Finland.

Vi på BAGGEN® är övertygade att detta samarbete ytterligare stärker vår position på den skandinaviska marknaden.

//Daniel, Sven-Olof & Mari-Ann
 


Bärstolen "BAGGEN" tillverkades från 1985 till ca 2005.
"En otroligt stabil stol med väl anpassat ryggstöd. 16mm stålrör, sitthöjd 41cm, vikt 2,6kg. Dessutom en mycket bra bärmes med god passform, utmärkt för tunga bördor."
Den första modellen av Baggens hundförarbälte. Tillverkades och såldes 1991 till 2003. BAGGEN WOOD SYSTEM. Baggens röjselar såldes under många år bl.a. genom både Husqvarna och Jonsered.

 

Produkter
Övrigt