CartDin varukorg är tom!
  

Köp- och leveransvillkor

Samtliga priser på baggen.se visas inklusive 25 % moms. Inga extra kostnader utöver frakt tillkommer.
Efter lagd beställning skickas ett e-postmeddelande ut till köparen med detaljerad information om köpet.

För närvarande kan webbutiken endast hantera beställningar inom Europeiska Unionen (EU). För ordrar till andra länder, kontakta kundtjänst.

Norge Vi skickar inte varor av varumärket BAGGEN® direkt till Norge. För köp av dessa produkter i Norge, kontakta någon av våra grossister Jakt & Hund AS eller Yukon Hundeutstyr AS. Vill ni som norsk kund däremot köpa av Neewas produkter, ta kontakt med oss så löser vi det.


Betalningsalternativ

 

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är:

  • Faktura
  • Delbetalning
  • Konto
  • Kortbetalning
  • Banköverföring
  • Swish

Se https://www.klarna.com/se/villkor/ (Länken öppnas i nytt fönster) för kompletta villkor gällande Klarna Checkout.


Swish Logo

- Swish

När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de förifyllda uppgifterna är korrekta.
Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen.


Leveranstid

Vi sänder alltid er order senast 3 arbetsdagar från det att Er beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får Ni meddelande om detta med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad. Har ni inte fått någon form av avisering att paketet skulle vara skickat inom 5 arbetsdagar från er beställning så ber vi kontakta oss omgående.


Leveranssätt

Frakten sker antingen med DHL eller PostNord. Ni väljer själva i kassan vilket av dessa alternativ ni vill att vi ska sända er order med.
Det billigaste fraktalternativet är fraktfritt (inom Sverige) vid order över 600:- inkl. moms.

DHL
DHL Service Point
Fraktkostnaden om du väljer DHL Service Point är alltid 59:-, oavsett vikten på paketet. I kassan fyller du i ditt postnummer och väljer sedan det utlämningsställe som passar dig bäst.

Posten
PostNord Varubrev 1:a-klass
Fraktkostnaden med PostNord Varubrev baseras på vikten av sändningen syns i kassan.

Paketet delas ut i din postlåda. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

Posten
PostNord MyPack Collect
Fraktkostnaden om du väljer PostNord MyPack Collect är alltid 89:-, oavsett vikten på paketet. I kassan fyller du i ditt postnummer och väljer sedan det utlämningsställe som passar dig bäst.

---

För leveranser till övriga Europa syns den exakta fraktkostnaden i kassan.

 


Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se: Konsumentverket.se. Om du vill returnera din order, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret på denna länk så skickar vi returetiketten per mail. Ange ditt ordernummer i meddelandet.

---

Om du ångrar dig innan du hämtat ut paketet är det ändå viktigt att du hämtar ut ditt paket. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för de kostnader som uppstått.


Reklamationer

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador.


Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för de kostnader som uppstått.


Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).


SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Produkter
Övrigt